29.08.2021 Tekenworkshop + Dinner

Komende zondag zijn er workshops, lezingen en een diner in het Four Sisters labyrint! Van 16 tot 18 uur gaan we tekenen met kunstenaar Heidi Vogels en artistiek onderzoeker Delaram Hosseinioun. Onder het genot van kruidenthee delen zij hun ideeën over de betekenis van tuinen en bloemen. Na de workshops is er een potluck diner en een kampvuur

Bloemen tekenen
Kunstenaar Heidi neemt een groepje mee naar haar nabijgelegen tuin voor een tekenoefening in het kader van haar project Garden Collectives: Notifications – tekenen als vorm van beschrijving van een plek. De tekeningen worden deel van het projectarchief.

Met Delaram gaan we de bloemen op het landje natekenen. Er zijn clipboards aanwezig, zodat je in alle vrijheid inspiratie op kunt doen tussen de bloemen. Deze workshop wordt in het Engels en Nederlands gegeven.

Voor het eten hebben we vanaf 18:00 een potluck; iedereen brengt iets mee om met elkaar te delen. Tijdens het diner worden er korte teksten, verhalen en gedichten vertolkt over de betekenis van tuinen, landschappen en bloemen. We sluiten de avond af met een kampvuur.

Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen of kennis van planten, maar trek wel iets comfortabels aan dat vuil mag worden.

16:00 - 18:00 met aansluitend potluck diner en kampvuur tot 21:00